Σελίδες

Friday 24 September 2010

Τους υποψηφίους της Λακωνίας παρουσιάζει ο Θαν. Πετράκος

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τη Λακωνία θα παρουσιάσει την Κυριακή στη Σπάρτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Sparta Inn”, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα.

Αυτό γνωστοποιείται με σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι στην ίδια εκδήλωση ο Θ. Πετράκος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες και τις θέσεις του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου».
Σήμερα, εξ άλλου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα βρίσκεται το πρωί στην Κυπαρισσία -όπου θα επισκεφθεί δημόσιες υπηρεσίες- και το απόγευμα στη Μεσσήνη. Προχθές Τρίτη ο Θ. Πετράκος είχε συνάντηση στην Τρίπολη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τα μέλη της οποίας τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του πιχειρηματικού κόσμου στο νομό:
«Δεν έχει γίνει σωστή κατανομή των επενδύσεων. Οι επενδύσεις γίνονται χωρίς σχεδιασμό, χωρίς στρατηγική.
Το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του σε σχέση με τις επιχειρήσεις», τονίστηκε από την πλευρά του Επιμελητηρίου. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σημείωσε ότι είναι απαραίτητες οι υποδομές που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην επιβίωση των επιχειρήσεων, όπως το οδικό δίκτυο Αργους Μονεμβασιάς, μέσω Αστρους - Λεωνιδίου». Μιλώντας αργότερα σε στελέχη του συνδυασμού στην Τρίπολη, ο Θ. Πετράκος εκτίμησε ότι «οι αδύναμοι και το περιβάλλον θα είναι τα μεγάλα θύματα της “άγριας ανάπτυξης” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου είναι ανύπαρκτος ο χωροταξικός σχεδιασμός».
Πηγή: http://www.eleftherianews.gr

No comments:

Post a Comment

;