Σελίδες

Thursday 11 February 2010

Ο πρόεδρος Θεόδωρος Σταθάκης μιλά με την Φωτεινή Μακεδονοπούλου στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7


Μια παρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρόεδρου της Κοινότητας Καρυών Θεόδωρου Σταθάκη στην Φωτεινή Μακεδονοπούλου για τον "Καλλικράτη" στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7

Στην συνέντευση ο πρόεδρος του χωριού μας έκανε ανάληση των προβλημάτων που θα επιφέρη αυτή η νέα νομοθεσία και τοποθετήθηκε για τις θέσεις που έχει η κοινότητά μας πάνω στο θέμα του σχεδιασμού Καλλικράτη. Οι θέσεις της Κοινότητάς μας σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου μας είναι βασισμένη στο δημοψήφισμα που έλαβε μέρος στις Καρυές στις 28 Σεπτέμβρη του 2008 και το οποίο ήταν ξεκάθαρο και σχεδόν παμψηφή ως πρός τις θέσεις που πρέπει να αναλάβει το κοινοτικό συμβούλιο σχετικά με το τότε σχέδιο Καποδίστριας 2 και τώρα με το σχέδιο Καλλικράτης και η απόφαση ήταν να μείνη το χωριό μας ως Κοινότητα.
Ως αντιπρόσωποι της βούλησης των κατοίκων του χωριού μας ο πρόεδρος και το συμβούλιο του χωριου θα παλέψουν να μεινη το χωριό μας ως Κοινότητα.
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευση και ευχαριστούμε τον Λεωνίδα Χονδρόπουλο και το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 – ΣΠΑΡΤΗ που έδωσε την ευκαιρία στον προεδρό μας να εκφράσει δημοσίως τις απόψεις των κατοίκων των Καρυών.

No comments:

Post a Comment

;