Σελίδες

Friday 9 November 2007

Ημερίδα για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στις Καρυές

Μία ακόμα ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις Καρυές την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο ισόγειο της κοινότητας με θέμα: Κίνητρα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στις αγροτικές και μειονεκτικές περιοχές.Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης, "Δράσεις συμβουλευτικής, δημοσιότητας-ευαισθητοποίησης & δικτύωσης, ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης αγροτικού χώρου περιοχής Πάρνωνα".


Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της κοινότητας Καρυών Θεόδωρος Σταθάκης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Λακωνίας και Δήμαρχος Γερονθρών Φίλιππος Πήλιουρας.


Στη συνέχεια η Μαρία Καραδημήτρη, Σύμβουλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕΔΚ νομού Αρκαδίας και η Μαρία Βουδούρη, ψυχολόγος παρουσίασαν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του σχεδίου δράσης. Ακολούθησαν εισηγήσεις από την Χριστίνα Καλαθά, τον Αθανάσιο Τσούμα και την Λίνα Χαρβούρου.
Η ημερίδα έκλεισε με χαιρετισμό από τον Αντιπρόεδρο της ΤΕΔΚ νομού Αρκαδίας και Δήμαρχο Κορυθίου, Γεώργιο Καρλή. Πριν την έναρξη της ημερίδας προηγήθηκε ένα εργαστήρι για όλους τους ενδιαφερόμενους της περιοχής.
Στο διάλειμμα επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της κοινότητας Καρυών που έχουν χρηματοδοτηθεί από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διοργανώθηκε και μία μικρή έκθεση με προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή του Πάρνωνα.

Απο την ιστοσελίδα apela.gr Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2007
Φωτογραφίες- Λεωνίδας Χονδρόπουλος.

No comments:

Post a Comment

;