Σελίδες

Tuesday 15 September 2015

O Σταύρος Αραχωβίτηςτην Δευτέρα 31/8/2015 στις Καρυές:



Ο Λάκωνας Βουλευτής του Σύριζα Σταύρος Αραχωβίτης βρέθηκε στίς Καρυές όπου πέρα από τις συνομιλίες και τις επαφές που είχε με τοπικούς Κτηνοτρόφους και αγρότες κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να απολαύσει και συζήτησε χαλαρά με κατοίκους και φίλους σε κεντρικό καφενείο του χωριού.
Στις συνομιλίες που είχε ο κυριος Αραχωβίτης στο κοινοτικό κτύριο των Καρυών άκουσε τους προβληματισμούς των ντόπιων κτηνοτρόφων και αγροτών, άκουσε τις προτάσεις τους και τους έκθεσε τις απόψης του και του κόματος  του. 

Ακούγοντας τις διάφορες προτάσεις των κτηνοτρόφων έδιξε κατανόηση και υποσχέθηκε να τους κρατήσει ένήμερους καθώς και να καλέσει αντιπροσώπους τους να θέσουνε τις προτάσεις τους εμπρός στα κατάληλα νομοθετικά σώματα τις βουλής, τονίζωντας ότι μια απο τις κύριες προτεραιότητές του είναι, ο κτηνοτροφικός και αγροτικός κόσμος  .Τόνισε ότι αν δεν υπήρχαν οι εξελίξεις αυτές έχαν έτοιμο νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέταν το επόμενο διάστημα. Νομοσχέδιο που βοηθάει τους αγρότες και κτηνοτρόφους όχι να είναι επαίτες, αλλά να επιβραβεύονται και να αμείβονται για τον μόχθο τους με μια πολιτεία αρωγό στις προσπάθειές τους.

No comments:

Post a Comment

;