Σελίδες

Sunday 24 November 2013

Καλωσόρισμα του Χειμώνα

Σάββατο 30 Νοεμβρίου: Εορτή Αγίου Ανδρέα πολιούχου Καρυών.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου: "Καλωσόρισμα του χειμώνα" στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Καρυών, με παραδοσιακή δημοτική μουσική, φασολάδα, κρασί, τσίπουρο, σταφίδες, γλυκά κ.α.)


Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις Καρυές Λακωνίας θα υποδεχθούμε τον φετινό χειμώνα με έναν διαφορετικό τρόπο.
Για πρώτη φορά θα καλωσορίσουμε τον χειμώνα και θα ευχηθούμε όλοι μαζί, επισκέπτες και κάτοικοι, να μας χαρίσει απλόχερα τις ομορφιές του για να μπορέσουμε να τις απολαύσουμε μέσα και έξω από το σπίτι.
Για εκείνη την ημέρα οι τοπικές επιχειρήσεις των Καρυών θα προσφέρουν ζεστή φασολάδα, κρασί, τσίπουρο, σταφίδες, γλυκά και τσάι του βουνού με μέλι. Θα διασκεδάσουμε με παραδοσιακή δημοτική μουσική και θα περπατήσουμε στη φύση και στα σοκάκια του χωριού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να  απολαύσουν  ζεστό καφέ και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου γιορτή του Αγίου Ανδρέα, πολιούχου των Καρυών, θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία στον φερώνυμο ιερό ναό που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. 
Σας περιμένουμε στις Καρυές στην αρχή του χειμώνα, στην καρδιά του Πάρνωνα, σε ένα καθαρά χειμωνιάτικο τοπίο για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας.
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλητικός Σύλλογος, Τοπική Κοινότητα, και τοπικές επιχειρήσεις. Πληροφορίες για διαμονή και φαγητό στο www.karyes.gr
Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία Καρυών

No comments:

Post a Comment

;