Σελίδες

Tuesday 28 February 2012

Απεβίωσε η θεία Ντίνα Κοψιαύτη Γεωργακόπουλου στο Spartanburg

Ντίνα Κοψιαύτη Γεοργακόπουλου
17 Δεκέμβριου 1930 – 27 Ιανουαρίου 2012

Με μεγάλη μας θλίψη αναγγέλουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης συμπατριώτησάς μας στο Spartanburg South Carolina USA την Ντίνα Κοψιαύτη Γεοργακόπουλου ετων 81 που απεβίωσε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012.
Η θεία Ντίνα γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1930 στην Αράχωβα ( Καρυές) Λακωνίας, ήταν κόρη του αείμνηστου Ιωάννη Παναγιώτη και Τρισεύγενης Κοψιαύτη, και σύζηγος του μακαρίτη Δημήτρη Γεωργίου Γεοργακόπουλου.
Ηταν πρώην ιδιοκτήτρια του εστιαστορίου «Δημήτρης» και μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου καθώς και Φιλοπτώχου των Ελληνίδων Κυριών της ενορίας.

Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους της 
Την κόρη της Κική Γ Χανιωτάκη σύζηγο του Κωνστανίνου Χανιωτάκη απο το Glenview, IL
Την Κόρη της  Τερέζα ( Τρισούλα) Γεοργακόπουλου απο το Spartanburg, Τον Γιό της Γεώργιο Δ.  Γεοργακόπουλο  και την συζηγό του Rhetta από το Charleston, SC, την εγγονή της  Κωνσταντίνα Χανιωτάκη, τον αδελφό της Βασίλη Κοψιαύτη και συζηγό του Λούλα, και Παναγιώτη Ι. Κοψιαύτη και συζηγό του Βούλα, όλοι απο το Spartanburg, και την αδελφή της Ελενη Κυριαζή στην Αράχωβα Λακωνίας.
Η Κηδεία πραγματοποιήθεικε στις 11.00 π.μ. την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκλησία του Αγίου Νικολάου. Η ταφή έγινε στο Greenlawn Memorial Gardens.
For English Obituary press Here

No comments:

Post a Comment

;