Σελίδες

Tuesday 29 July 2014

Θερινές Εκδηλώσεις του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών



Ο Σ.Α.Κ. ανακοινώνει το πρόγραμμα θερινών εκδηλώσεων στο χωριό μας. 
Αναλυτικά:
...............................................................................................
2 Αυγούστου παιδική εορτή και έκθεση ζωγραφικής στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος με θέμα το καρύδι.
................................................................................................
3 Αυγούστου ώρα 8 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος η ετήσια εκδήλωση υπέρ των ομογενών του Σ.Α.Κ.
.................................................................................................
4 Αυγούστου εκδήλωση στην κεντρική Πλατεία με ζωντανή ορχήστρα από την Βαμβακού.
.................................................................................................
8 Αυγούστου παράσταση Καραγκιόζη στην Κεντρική Πλατεία προσφορά του Δήμου Σπάρτης.
.................................................................................................
12 Αυγούστου διάλεξη του συμπατριώτη συγγραφέα κου Ιατρόπουλου με δικό του θέμα (έκδοση νέου βιβλίου του με τίτλο «ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»), στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος ή στην κεντρική Πλατεία (ανάλογα των καιρικών συνθηκών). Θα συνοδεύεται από προβολή ντοκιμαντέρ και μια (1) ερμηνεύτρια η οποία θα τραγουδήσει τρία (3) δικά του τραγούδια.
................................................................................................

16 Αυγούστου ο ετήσιος θερινός χορός του Σ.Α.Κ. στο άλσος της Αγίας Παρασκευής. Η ζωντανή ορχήστρα θα τραγουδήσει λαϊκορεμπέτικα και τραγούδια από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο. Θα ακολουθήσει και πρόγραμμα με D.J. από τον Λεωνίδα Χονδρόπουλο. Γενική είσοδος για το φαγητό € 20- και για το ποτό € 10- (θα λειτουργήσει και μπαρ). Θα  διοργανωθεί και λαχειοφόρος αγοράς με τέσσερα (4) μεγάλα δώρα.

Thursday 17 July 2014

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ:

Olympus Athlitika Epathla Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,ότι λόγω του ότι υπέπεσε στην αντίληψή μας,να υπάρχουν αρκετά μελίσσια εκατέρωθεν της διαδρομής-τα οποία στο σύνολό τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ,μιας και δεν πρέπει να βρίσκονται δίπλα στον δρόμο,εμείς σαν διοργάνωση και μεσω του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΝΩΝΑ και των δασονόμων,προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες πλην νόμιμες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους! Εντούτοις μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα,όπου καθείς κάνει ότι θέλει,δεν απομακρύνθηκαν όλα τα μελίσσια,οπότε υπάρχει ενδεχόμενο,να τρέχετε,ανάμεσα σε μέλισσες,οπότε ο κίνδυνος που ελλοχεύει από τσίμπημα μέλισσας,να είναι μεγάλος.Εντούτοις εμείς,προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται,για το ενδεχόμενο τσιμπήματος.Εάν κάποιος συνάδελφος δρομέας ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΩΝ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Ευχαριστούμε πολύ!

Wednesday 9 July 2014

Αιμοδοσία στις Καρυές σήμερα

Σήμερα (9/7) στις Καρυές θα γίνει αιμοδοσία στην ισόγεια αίθουσα της κοινότητας από τις 18.00′ έως τις 20.00′.
;